Language Shop    www.LS.cz/product.asp?id=1427


Elektronický slovník a překladač V4 Czech
  Elektronický slovník a překladač V4 Czech   
Cena:  3589,-Kč vč. DPH       Prodej ukončen, produkt se už nevyrábí a nebude skladem!
Běžná cena:  3590,-Kč
Ušetříte:  1,-Kč (0%)
Cena bez DPH: 2966,-Kč
DPH: 21%

Přenosný elektronický překladač V4 Czech ocení každý, kdo přichází do styku s angličtinou - od úplného začátečníka až po pokročilé studenty. Tento přístroj nabízí téměř kompletní jazykový servis, bez potřeby připojení k internetu. Angličtinářská pomoc je Vám tedy po ruce ať už jste na služební cestě, na dovolené, v práci nebo doma. Výhodou přístroje je, že základní česko-anglický a anglicko-český slovník můžete v případě potřeby rozšířit o další jazyky. K dispozici jsou Vám doplňkové karty, které stačí vložit do přístroje jako obyčejnou SD kartu.

Kategorie: kapesní překladač
Jazyk: angličtina, čeština
Úroveň: začátečníci, mírně pokročilí, středně pokročilí
Zaměření: slovní zásoba, zábava
Obsah: 1x kapesní překladač, 1 sluchátka
Výrobce: Comet Electronics (H.K.) Ltd.

Objednávky a dotazy možno i telefonicky: 272 732 183 (O2 Czech Republic), 604 714 033 (T-Mobile), 721 461 154 (O2 Czech Republic)


Popis

Přenosný elektronický překladač V4 Czech ocení každý, kdo přichází do styku s angličtinou - od úplného začátečníka až po pokročilé studenty.

Tento přístroj nabízí téměř kompletní jazykový servis, bez potřeby připojení k internetu. Angličtinářská pomoc je Vám tedy po ruce ať už jste na služební cestě, na dovolené, v práci nebo doma.

V tomto malém přístroji můžete mít hned několik různých jazykových knih, příruček, cvičebnic a slovníků v jednom malém, kompaktním a technologicky propracovaném provedení. Vyhledávání elektronickou cestou je mnohem rychlejší a efektivnější a díky možnosti přizpůsobit tento slovník Vašim osobním potřebám se z něj jistě stane nenahraditelný pomocník při rozvoji Vašich jazykových kompetencí, které jsou nedílnou součástí jak profesního tak osobního života.

Překladač nabízí velmi široké spektrum využití - můžete jej použít jako pomůcku při samotné komunikaci nebo jako pomocníka při učení, má totiž mnoho různých funkcí, které Vám pomohou zlepšit Vaše jazykové schopnosti.

Přístroj dokáže překládat i celé věty a díky jedinečnému překladovému algoritmu dosahuje přesnosti až 70 - 100%.

Nefunguje však jen na textové rovině - tento přístroj Vám pomůže i s výslovností a poslechem, má totiž zabudovaný i reproduktor, který Vám slova, věty, či fráze přehraje.

Jednotlivé funkce překladače:

Slovník

Základním prvkem tohoto překladače je česko-anglický a anglicko-český slovník. Jeho používání je velice jednoduché a praktické. Stačí vepsat požadované slovo, větu nebo frázi a překladač vygeneruje český nebo anglický překlad. Tento slovník funguje i ve zpětném překladu - když ťuknete na přeložené slovíčko, objeví se jeho významy ve zdrojovém jazyce, takže si můžete ověřit jeho kontextovou správnost.

Slovník je schopen přeloženou frázi i přečíst se správnou výslovností.

Obsahuje česko-anglický slovník, anglicko-český slovník, Oxfordský slovník, Lékařský slovník a chemický slovník.

Učebnice

Překladač Vám může posloužit i jako výborná učební pomůcka - obsahuje 10 lekcí angličtiny. Všechny tyto lekce jsou připraveny certifikovanými učiteli angličtiny. Překladač obsahuje také instrukce k anglické fonetice - výslovnosti.

Překladač dále obsahuje 15 klasických anglicky psaných románů s audio stopou. Čtením těchto nezjednodušených knih si svoje znalosti upevníte a prakticky procvičíte. Všechny tyto romány jsou opatřeny i audio stopou, takže je můžete při čtení i poslouchat.

Stejně tak je Vám k dispozici 220 encyklopedických článků, taktéž doplněných o audio stopu.

Mimo to má slovník také obsáhlou databázi nepravidelných sloves (840) a databázi časování sloves se 17 slovesnými časy.

Dále tu najdete synonymický slovník (15 000 slov) a slovník opozit (12 000 slov), které jsou obzvláště užitečné při tvorbě překladů a rozšiřování slovní zásoby.

Velmi využívaným prvkem jsou také testy různých úrovní typizované podle jednotlivých zkouškových testů. Tyto úrovně a certifikáty, které po jejich dosažení člověk může získat zahrnují například TOEFL, IELTS, GMAT, GRE, SAT a TOEIC. Tyto testy zahrnují jak cvičení zaměřená na gramatiku, tak na slovní zásobu.

Své znalosti si můžete procvičovat i uvolněnější formou, pomocí her Conumania, Uhádni slovo nebo Oběšenec.

Jednou z nejužitečnějších součástí přístroje je i konverzační příručka, která obsahuje až 7000 frekventovaných frází, idiomů, slovních spojení a větných konstrukcí, které pokrývají ty nejdůležitější tematické okruhy, mezi něž patří například zdělávání, zdraví, cestování nebo obchod.

Výslovnost

Přístroj obsahuje databázi frází namluvených reálnými rodilými mluvčími angličtiny a češtiny. K dispozici je vám i doplňková možnost poslechnout si i pomalejší, počítačem mluvenou výslovnost, která vám umožní detailně prozkoumat každý zvuk.

Zvukovou stopou jsou opatřeny všechny funkce, od slovníku až po konverzační příručku.

Rychlost přehrávaní je nastavitelná, takže si výslovnost každého ze slov můžete přehrát pomalu a detailně prozkoumat výslovnost jednotlivých hlásek.

Zcela výjimečnou funkcí je možnost nahrávání Vašeho hlasu na základě čehož pak můžete srovnat svoji výslovnost s výslovností rodilých mluvčích angličtiny.

Vyhledávání

Vyhledávání v přístroji je velmi jednoduché a je navrženo tak, aby co nejvíce vyhovovalo Vašim potřebám. Když zadáte slovo nebo frázi, vyhledá se ve všech oblastech a slovnících, abyste měli možnost sami určit nejvhodnější kontext, který právě potřebujete.

Samozřejmostí je i zpětná kontrola překladu díky tzv. křížovému vyhledávání a překládání.

Slovník si můžete dokonce přizpůsobit podle svých vlastních potřeb - je zde možnost přidání vlastních slov, označení některých slov jako oblíbených a přístroj také zaznamenává historii vyhledávání.

Technická stránka produktu:

Uživatelské rozhraní překladače je postaveno na klasické klávesnici a 4,5 palcovém LCD displeji s jednobarevným LED podsvícením. Jeho rozlišení je 320 x 160 bodů a displej je schopen zobrazit zhruba 14 řádků po 65 znacích.

Velikost překladače je přizpůsobena požadavku kompaktnosti a přenosnosti - jeho rozměry jsou tudíž jen 14 x 8.9 x 2.3 cm a váží pouhých 213 gramů.

Je kompatibilní s mikro SD kartami a má také možnost USB připojení.

Přístroj se napájí pomocí dvou běžných AAA baterií.

Doplnění o karty s různými jazyky

Výhodou přístroje je, že základní česko-anglický a anglicko-český slovník můžete v případě potřeby rozšířit o další jazyky. K dispozici jsou Vám doplňkové karty, které stačí vložit do přístroje jako obyčejnou SD kartu. Na našich stránkách si můžete vybrat mezi dvěma typy karet - východoevropskou a evropskou.

Východoevropská karta obsahuje tyto jazyky:

Čeština, Polština, Rumunština, Maďarština, Ruština, Srbština, Ukrajinština, Bulharština, Slovenština, Němčina, Slovinština a Chorvatština

Evropská mutace obsahuje tyto jazyky:

Dánština, Portugalština, Holandština, Latina, Ruština, Finština, Francouzština, Italština, Němčina, Španělština, Norština, Švédština

Doplňkové funkce:

Mimo všech zmíněných překladatelských a jazykových funkcí má tento překladač také vbudovaný diktafon, pokročilou kalkulačku, převodník jednotek a funguje také jako čtečka.

Obsah balení:

- překladač

- 2 x AAA baterie

- 1 x sluchátka

- 1 x USB kabel

- 1 x návod na použití





Dále doporučujeme
Přehled produktů, které si zákazníci často kupují spolu s produktem Elektronický slovník a překladač V4 Czech:

Asijská jazyková karta pro překladače V4 a V5
Asijská jazyková karta pro překladače V4 a V5 rozšiřuje nabídku jazyků o asijské jazyky - Čínština, Japonština, Korejština, Thajština, Kambodžtina, Vietnamština, Laosština, Myanmarština, Malajština, Indonézština, Finština, Latina, Ruština.
Naše cena: 1549 vč. DPH
Běžná cena: 1599,-Kč
Východoevropská jazyková karta pro překladače V4 a V5
Východoevropská jazyková karta pro překladače V4 a V5 rozšiřuje nabídku jazyků o východoevropské jazyky - čeština, polština, rumunština, maďarština, ruština, srbština, ukrajinština, bulharština, slovenština, němčina, slovinština, chorvatština.
Naše cena: 1549 vč. DPH
Běžná cena: 1599,-Kč
Středoevropská jazyková karta pro překladače V4 a V5
Středoevropská jazyková karta pro překladače V4 a V5 rozšiřuje nabídku jazyků o středoevropské jazyky - dánština, portugalština, holandština, latina, ruština, finština, francouzština, italština, němčina, španělština, norština, švédština.
Naše cena: 1549 vč. DPH
Běžná cena: 1599,-Kč
Euroasijská jazyková karta pro překladače V4 a V5
Euroasijská jazyková karta pro překladače V4 a V5 rozšiřuje nabídku jazyků o euroasijské jazyky - Afgánština, Hebrejština, Kyrgyzština, Tadžikistánština, Arabština, Turečtina, Turkmenština, Mongolština, Uzbekistánština, Řečtina, Kazaština, Perština.
Naše cena: 1549 vč. DPH
Běžná cena: 1599,-Kč