Language Shop    www.LS.cz/product.asp?id=485


EDDICA Ruština do ucha + Obchodní ruština do ucha - 8xCD + dárek
  EDDICA Ruština do ucha + Obchodní ruština do ucha - 8xCD + dárek   
Cena:  990,-Kč vč. DPH    
Běžná cena:  1180,-Kč
Ušetříte:  190,-Kč (16%)
Cena bez DPH: 818,-Kč
DPH: 21%

Ruština do ucha: audio učebnice ruštiny na CD jsou založeny na principu poslechu a porozumění. Stručné, ale výstižné vysvětlení gramatických jevů, poslech příkladů a následný poslech vět namluvených rodilým mluvčím. Nahrávky v provedení: ruská věta namluvená rodilým mluvčím - krátká pauza - český překlad. Šesté – softwarové CD – obsahuje všechny nahrávky z audio CD ve formátu MP3 a dále umožňuje uživateli aktivní procvičování, tvorbu vlastních audiostop, různé tiskové výstupy... (4x audio CD, 1x CD-ROM, tištěný booklet s textem k audio CD).
Obchodní ruština do ucha: unikátní soubor slovíček, příkladových vět a frází zaměřeným na obchodní problematiku - okruhy telefonování, nákup, prodej, marketing, smlouvy apod. Vám pomohou rozšířit slovní zásobu, zlepší porozumění a tím umožní aktivně používat obchodní terminologii v praxi. Nahrávky v provedení: ruská věta namluvená rodilým mluvčím - krátká pauza - český překlad. Třetí – softwarové CD – obsahuje všechny nahrávky z audio CD ve formátu MP3 a dále umožňuje uživateli aktivní procvičování, tvorbu vlastních audiostop, různé tiskové výstupy... (2x audio CD, 1x CD-ROM, tištěný booklet s textem k audio CD).

Kategorie: výukový audio CD
Jazyk: ruština
Úroveň: začátečníci, mírně pokročilí, středně pokročilí, pokročilí
Zaměření: gramatika, slovní zásoba, konverzace, poslech, výslovnost
Obsah: 6x audio CD, 2x CD-ROM, tištěný booklet s textem k audio CD
Výrobce: Eddica, spol. s r.o.

Objednávky a dotazy možno i telefonicky: 272 732 183 (O2 Czech Republic), 604 714 033 (T-Mobile), 721 461 154 (O2 Czech Republic)


Autorem tohoto produktu je společnost Eddica provozující mimo jiné jazykovou školu v Ostravě, kde se můžete zapsat do kurzů angličtiny.



Popis kompletu EDDICA Ruština do ucha + Obchodní ruština do ucha
Komplet EDDICA Ruština do ucha + Obchodní ruština do ucha obsahuje tyto produkty:

EDDICA Ruština do ucha - pack 5CD + dárek
  EDDICA Ruština do ucha - pack 5CD + dárek   
Cena:  599,-Kč vč. DPH
Běžná cena:  690,-Kč
Ušetříte:  91,-Kč (13%)
Cena bez DPH: 495,-Kč
DPH: 21%

Audio učebnice ruštiny na CD jsou založeny na principu poslechu a porozumění. Stručné, ale výstižné vysvětlení gramatických jevů, poslech příkladů a následný poslech vět namluvených rodilým mluvčím. Nahrávky v provedení: ruská věta namluvená rodilým mluvčím - krátká pauza - český překlad. Šesté – softwarové CD – obsahuje všechny nahrávky z audio CD ve formátu MP3 a dále umožňuje uživateli aktivní procvičování, tvorbu vlastních audiostop, různé tiskové výstupy... (4x audio CD, 1x CD-ROM, tištěný booklet s textem k audio CD).


více informací

EDDICA Obchodní ruština do ucha - 3CD + dárek
  EDDICA Obchodní ruština do ucha - 3CD + dárek   
Cena:  499,-Kč vč. DPH

Cena bez DPH: 412,-Kč
DPH: 21%

Audio učebnice na CD jsou založeny na principu poslechu a porozumění. Obchodní ruština do ucha je unikátním souborem slovíček, příkladových vět a frází zaměřeným na obchodní problematiku - okruhy telefonování, nákup, prodej, marketing, smlouvy apod. Vám pomohou rozšířit slovní zásobu, zlepší porozumění a tím umožní aktivně používat obchodní terminologii v praxi. Nahrávky v provedení: ruská věta namluvená rodilým mluvčím - krátká pauza - český překlad. Třetí – softwarové CD – obsahuje všechny nahrávky z audio CD ve formátu MP3 a dále umožňuje uživateli aktivní procvičování, tvorbu vlastních audiostop, různé tiskové výstupy... (2x audio CD, 1x CD-ROM, tištěný booklet s textem k audio CD).


více informací