Language Shop    www.LS.cz/product.asp?id=777


Angličtina na MP3 + učební pomůcka - Typický den muže a ženy + dárek
  Angličtina na MP3 + učební pomůcka - Typický den muže a ženy + dárek   
Cena:  199,-Kč vč. DPH    
Běžná cena:  298,-Kč
Ušetříte:  99,-Kč (33%)
Cena bez DPH: 164,-Kč
DPH: 21%

Tento audio kurz angličtiny na MP3 pro mírně pokročilé až pokročilé obsahuje 20 lekcí (6 hodin a 55 minut), které popisují jednotlivé části typického dne muže a ženy. Sleduje Jeffa a Lucy, jak ráno vstávají, připravují se do práce, cestují do práce, pracují v kanceláři, jdou do banky a na trh, vrací se domů, dělají domácí práce a jdou spát. V každé lekci se naučíte běžně používanou a užitečnou slovní zásobu pro každodenní činnosti a situace. Zvukové soubory MP3 a učební pomůcky (74 a 72 stran A4) ve formátu PDF se stahují z internetu.

Kategorie: výukový audio kurz
Jazyk: americká angličtina
Úroveň: mírně pokročilí, středně pokročilí, pokročilí
Zaměření: slovní zásoba, konverzace, poslech, výslovnost
Obsah: 2x podcast (MP3 soubory ke stažení), 2x učebnice PDF (74 a 72 stran A4) ke stažení
Výrobce: Center for Educational Development, Inc.

Objednávky a dotazy možno i telefonicky: 272 732 183 (O2 Czech Republic), 604 714 033 (T-Mobile), 721 461 154 (O2 Czech Republic)


Demoverze
Poslechněte si ukázku audio kurzu Typický den muže
Poslechněte si ukázku audio kurzu Typický den ženy



Upozornění prodejce
Nákupem tohoto výukového audio kurzu získáte dva přístupové kódy k internetové adrese, ze které si stáhnete dva ZIP soubory (cca 96 a 94 MB) obsahující 6 výukových MP3 souborů a 2 učebnice ve formátu PDF. Audio MP3 kurzy s učebnicí si můžete stáhnout třikrát po dobu 72 hodin od prvního přihlášení. Při jakémkoliv problému Vám můžeme potřebnou dobu ke stažení prodloužit, případně i zaslat nový přístupový kód.

Pokud si tento kurz objednáte na dobírku, obdržíte v obálce pouze fakturu s adresou pro stažení a přístupovým kódem. Doporučujeme při objednávce zvolit platbu předem, v tomto případě adresu pro stažení a přístupový kód pošleme na e-mailovou adresu ihned po přijetí platby na náš účet, navíc při platbě předem převodem na účet z účtu v České republice poskytujeme slevu 50,-Kč na každý z objednaných produktů.



Popis produktu Typický den muže a ženy
Typický den muže a ženy obsahuje tyto produkty:

Angličtina na MP3 + učební pomůcka - Typický den muže + dárek
  Angličtina na MP3 + učební pomůcka - Typický den muže + dárek   
Cena:  149,-Kč vč. DPH

Cena bez DPH: 123,-Kč
DPH: 21%

Tento audio kurz angličtiny na MP3 pro mírně pokročilé až pokročilé obsahuje 10 lekcí (3 hodiny a 31 minut), které popisují jednotlivé části typického dne muže. Sleduje Jeffa, jak ráno vstává, připravuje se do práce, jede do práce, pracuje v kanceláři, jde na trh, vrací se domů, dělá domácí práce a jde spát. V každé lekci se naučíte běžně používanou a užitečnou slovní zásobu pro každodenní činnosti a situace. Zvukové soubory MP3 a učební pomůcka (74 stran A4) ve formátu PDF se stahují z internetu.


více informací

Angličtina na MP3 + učební pomůcka - Typický den ženy + dárek
  Angličtina na MP3 + učební pomůcka - Typický den ženy + dárek   
Cena:  149,-Kč vč. DPH

Cena bez DPH: 123,-Kč
DPH: 21%

Tento audio kurz angličtiny na MP3 pro mírně pokročilé až pokročilé obsahuje 10 lekcí (3 hodiny a 24 minut), které popisují jednotlivé části typického dne ženy. Sleduje Lucy, jak ráno vstává, připravuje se do práce, cestuje do práce, pracuje v kanceláři, jde do banky a na trh, vrací se domů, dělá domácí práce a jde spát. V každé lekci se naučíte běžně používanou a užitečnou slovní zásobu pro každodenní činnosti a situace. Zvukové soubory MP3 a učební pomůcka (72 stran A4) ve formátu PDF se stahují z internetu.


více informací





Dále doporučujeme
Přehled produktů, které si zákazníci často kupují spolu s produktem Angličtina na MP3 + učební pomůcka - Typický den muže a ženy + dárek:

Angličtina na MP3 + učební pomůcka - Obchodní angličtina 3 + dárek
Tento audio kurz angličtiny na MP3 (3 hodiny a 3 minuty) je pro kohokoliv, kdo se chce naučit obchodní angličtinu a jak lépe komunikovat s americkými obchodníky. Kurz používá rozhovorové otázky, aby ukázal užitečnou slovní zásobu pro různé obchodní situace. Může se jednat, ať již o situaci, kdy chcete získat práci, nebo o situaci, kdy se chcete pouze snadněji domluvit s americkými obchodními partnery. Zvukové soubory MP3 pro středně pokročilé až pokročilé a učební pomůcka (80 stran A4) ve formátu PDF se stahují z internetu.
Naše cena: 199 vč. DPH
Angličtina na MP3 + učební pomůcka - Anglický záhadný román + dárek
Záhadný román na audio MP3 (2 hodiny a 23 minuty) určený zejména pro dospělé učící se angličtinu. Román je psaný ve formě standardního záhadného románu s 15 kapitolami, ale na úrovni snadnější angličtiny pro pochopení. Poslech každé kapitoly je čten mírnou rychlostí, dále následuje shrnutí příběhu a uvedení další kapitoly. Můžete zároveň sledovat přepis jednotlivých slov použitých v každé kapitole a učit se slovní zásobu v učební pomůcce. Poslech tohoto románu vám pomůže naučit se užitečná a často používaná slova v angličtině a je pro kohokoliv, kdo chce zlepšit svoje obecné znalosti jazyka. Uslyšíte příběh vraždy na univerzitě. Detektiv je dřívějším univerzitním profesorem Jeffem McQueenem, kterému pomáhá jeho synovec Derrick Cruz. McQueen je požádán přítelem, aby naleznul osobu, která posílá výhružné dopisy. Může McQueen a Cruz najít vraha před tím, než vrah dostane je? Vraždy, tajemství a lži. Zvukové soubory MP3 pro středně pokročilé až pokročilé a učební pomůcka (80 stran A4) ve formátu PDF se stahují z internetu.
Naše cena: 149 vč. DPH
Angličtina na MP3 + učební pomůcka - Obchodní angličtina 1 + dárek
Tento audio kurz angličtiny na MP3 (5 hodin a 10 minut) vás učí jak formální, tak i neformální obchodní angličtinu potřebnou pro účast na obchodních setkáních. Kurz sleduje dvě setkání od začátku až do konce: setkání A je formálním setkáním, setkání B je neformálním setkáním. Formální obchodní angličtina použitá na setkání A odpovídá důležitým setkáním jako například prezentaci na konferencích nebo na shromážděních valné hromady. Obchodní angličtina použitá na setkání B je užitečná pro méně významná setkání jako například pro denní schůzky v kanceláři nebo pro vzájemné působení s vašimi spolupracovníky. Zvukové soubory MP3 pro středně pokročilé až pokročilé a učební pomůcka (121 stran A4) ve formátu PDF se stahují z internetu.
Naše cena: 199 vč. DPH
Angličtina na MP3 + učební pomůcka - Obchodní angličtina 2 + dárek
Tento audio kurz angličtiny na MP3 (2 hodiny a 50 minut) vás učí používat angličtinu v práci. Znervózníte někdy, když se svými spolupracovníky mluvíte anglicky, protože si nejste jisti, jaké správné slovo nebo slovní spojení máte použít? Po poslechu tohoto kurzu budete schopni obchodní angličtinu lépe ovládat, a to jak v mluveném, tak i v písemném vyjádření. Naučíte se běžně používaná slova a slovní obraty, která vám pomohou uspět v angličtině. Kurz obsahuje 10 podrobných lekcí, které popisují jednotlivé části typického pracovního dne. Naučíte se slovní zásobu týkající se například příchodu do práce, čtení pošty a e-mailů, účasti na interních schůzkách, ale i na obchodních obědech, řešení počítačových problémů, plánování schůzky, setkání s vaším šéfem a společenského kontaktu s vašimi spolupracovníky. Zvukové soubory MP3 pro středně pokročilé až pokročilé a učební pomůcka (82 stran A4) ve formátu PDF se stahují z internetu.
Naše cena: 199 vč. DPH