Language Shop    www.LS.cz/product.asp?id=897


Tell me More Italština verze 8.0 (sada 1–3) – ANGLICKÉ ROZHRANÍ + dárek
  Tell me More Italština verze 8.0 (sada 1–3) – ANGLICKÉ ROZHRANÍ + dárek   
Cena:  5290,-Kč vč. DPH       Prodej ukončen, produkt se už nevyrábí a nebude skladem!
Běžná cena:  5890,-Kč
Ušetříte:  600,-Kč (10%)
Cena bez DPH: 4372,-Kč
DPH: 21%

Nejnovější verze výkonného nástroje pro výuku italštiny na DVD-ROM pokrývá tři úrovně: začátečnickou, středně pokročilou a pokročilou. Výuka zahrnuje všechny důležité dovednosti: porozumění slyšené i psané řeči a aktivní ústní i písemné vyjadřování. Italskou výslovnost si osvojíte s podporou technologie rozpoznávání mluvené řeči. Program hodnotí vaše pokroky, upozorňuje vás na chyby a porovnává vaši hlasovou křivku s křivkou rodilého mluvčího. NAVÍC ZDARMA sluchátka s mikrofonem (3x DVD-ROM).

Kategorie: výukový DVD-ROM
Jazyk: italština
Úroveň: začátečníci, mírně pokročilí, středně pokročilí
Zaměření: slovní zásoba, výslovnost, gramatika, konverzace, poslech
Obsah: 3x DVD-ROM, sluchátka s mikrofonem
Výrobce: LEDA s.r.o.

Objednávky a dotazy možno i telefonicky: 272 732 183 (O2 Czech Republic), 604 714 033 (T-Mobile), 721 461 154 (O2 Czech Republic)


Popis
Nejnovější verze výkonného nástroje pro výuku italštiny na DVD-ROM pokrývá tři úrovně: začátečnickou, středně pokročilou a pokročilou. Výuka zahrnuje všechny důležité dovednosti: porozumění slyšené i psané řeči a aktivní ústní i písemné vyjadřování. Italskou výslovnost si osvojíte s podporou technologie rozpoznávání mluvené řeči. Program hodnotí vaše pokroky, upozorňuje vás na chyby a porovnává vaši hlasovou křivku s křivkou rodilého mluvčího.

Výstupní označení úrovně podle Rady Evropy: B2

Tři úrovně programu obsahují celkem 750 studijních hodin uspořádaných do 40 druhů studijních činností, dále 3 hodiny interaktivních videí a nácvik výslovnosti s 3D animací. Uživatel si může vybrat ze tří výukových režimů: volný, řízený nebo dynamický.

NOVINKA – nadabujte postavu z italských FILMŮ nebo TELEVIZNÍCH SERIÁLŮ!

Obsah: 3x DVD-ROM. V sadě je přibalena náhlavní souprava s mikrofonem a sluchátky.